Vanjski suradnici Rezultante d.o.o. za savjetovanje i usluge, za pojedina područja ekspertize, su:

Tatjana Cikač, dr. med.

Diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a na istoj se instituciji usavršavala za specijalista obiteljske medicine.

Kao liječnik opće i obiteljske medicine ima dugogodišnje radno iskustvo u javnom zdravstvu (Dom zdravlja Varaždin) kao i u vlastitoj privatnoj ordinaciji obiteljske medicine.
Sudjeluje i vodi klinička ispitivanja lijekova.
Autor je ili koautor preko dvadeset stručnih i znanstvenih radova objavljenih na međunarodnim i domaćim konferencijama te u publikacijama.
Predsjednica je udruge Škola zdravog života Varaždin. Organizira predavanja i tečajeve za pacijente koji boluju od debljine.
Potpredsjednica je Hrvatske udruge obiteljske medicine-HUOM.
Izvrsno govori engleski.
U slobodno vrijeme bavi se sviranjem glasovira, skijanjem i putovanjima.

Branka Čolak, dipl. politolog

Završila je studij novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Svoje profesionalno iskustvo započela je kao nastavnica klasične gitare u glazbenoj školi “Blagoja Berse” u Zagrebu, a novinarstvo i glazbenu naobrazbu spojila je pišući glazbene osvrte te recenzije knjiga za kulturni tjednik Hrvatsko slovo.
Stručna znanja i iskustva iz područja odnosa s javnošću stekla je na poziciji glasnogovornice ureda Uprave Badela 1862, gdje je radila i kao glavna urednica te autor tekstova kompanijskog glasila Info Badel 1862. Daljnje profesionalno usavršavanje nastavila je kao stručni suradnik za marketinške aktivnosti i odnose s javnošću u kompaniji Konzum d.d. U okviru svojih poslovnih zaduženja intenzivno se bavila pisanjem i oblikovanjem tekstova za prezentaciju kompanija u različitim publikacijama.
Bila je organizator i sudionik stručnog seminara iz Poslovne retorike i komunikacijskih vještina.
Izvrsno govori engleski.

Una Ivanić, dipl. oec.

Diplomirala je na Fakultetu za turistički i hotelski menadžment u Opatiji. Prva radna iskustva stjecala je već tijekom srednjoškolskog školovanja za komercijalista, i to u prodajnim poduzećima kao i u Continental filmu Zagreb, a kasnije u turističkim poduzećima. Paralelno sa suradnjom s Rezultantom d.o.o. na području razvoja ljudskih potencijala, radila je kao prodajni agent u Jupiter International d.o.o. Profesionalnim radom stekla je praktične kompetencije u uslužnim djelatnostima.
Volonterski radi u više zagrebačkih neprofitnih udruga (zdravlje, obrazovanje, integracija).
Aktivno govori engleski i njemački, a ima osnovna znanja španjolskog i talijanskog jezika.
Bavi se amaterskom fotografijom, izradom unikatnog nakita te izradom plakata i promotivnih letaka u odgovarajućim softverskim aplikacijama.

Mirela Šola, dipl. psih.

Diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, gdje je pred završetkom poslijediplomskog studija.
Intenzivno se usavršavala za stjecanje specifičnih kompetencija (upravljanje promjenama, upravljanje projektima, umijeće prezentiranja i pregovaranja, financije) kao i za upoznavanje farmaceutske i telekomunikacijske industrije, pohađajući edukacije na renomiranim obrazovnim europskim institucijama.
Sudjeluje je u radu brojnih konferencija za upravljanje ljudskim resursima, uključujući globalne.
Profesionalnu karijeru započela je na Katedri za eksperimentalnu psihologiju Filozofskog fakulteta te u Klinici za psihologijsku medicinu KBC Rebro, a paralelno volontirala u dobrotvornoj organizaciji Plavi telefon.
Nakon toga sustavno se bavi ljudskim resursima, zauzimajući veoma visoke menadžerske pozicije u više vodećih hrvatskih / globalnih kompanija (Pliva, Agrokor, Hrvatski Telekom, Karlovačka banka).
Izravna je, usmjerena postizanju rezultata umrežavanjem znanja o industrijama i HR-u, utemeljenih na psihologijskom obrazovanju. Pored ostalog, smjerena je na uslužnu izvrsnost, inovativne i održive strategije razvoja ljudi te na kontinuirano učenje.
Izvrsno govori engleski, a služi se njemačkim i španjolskim jezikom.
Zanimaju je putovanja, čitanje, film, glazba i sportovi.